KESHILLA ISLAME

Një kategori njerëzish që të do jenë nën hijen e Allahut në Ditën e Gjykimit.

Safuan bin Selim, njeri nga Tabiinet (Allahu e meshirofte), rralle here dilte nga xhamia. Ne rastet kur dilte nga xhamia qante dhe thoshte: “Kam frike se nuk me jepet mundesia te kthehem perseri.” Lidhja e zemres me xhamine eshte tregues i besimit te sinqerte. Per kete, i Derguari i Allahut (alejhi selam) ka permendur njeren […]