Lajme

Për momentin, kjo është krehja më seksi e flokëve

Harrojini për pak flokët e drejtë, harroni gjithashtu ondet e mëdha dhe kaçurrelat sepse trendi më i madh i momentit për flokët mund të përshkruhet vetëm me 1 fjalë: Volum! 

Flokët hedhur në njërën anë dhe me volum janë gjithçka që duhet të arrini të realizoni. Moda e viteve ’90-të është rikthyer për t’i bërë flokët tanë të duken wow, të shëndetshëm, seksi dhe gjithë identitet.

Për të arritur deri tek kjo krehje ju duhet një tharëse dhe krëhër shumë i mirë, prandaj pjastrën mos e konsideroni fare për disa kohë.

Flokët me volum dhe në njërën anë vijnë në disa variante dhe ca prej tyre i gjeni në vijim:

1. Ana që nxjerr më në pah tiparet e fytyrës suaj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *