Histori Dashurie

Koha për quiz! Zbuloni më shumë rreth vetes dhe çështjeve të zemrës

Mënyra sesi i shohim gjërat rreth nesh tregon shumë për personalitetin tonë. Në quizin e mëposhtëm mund të zbuloni diçka që fshihet në nënvetëdijen tuaj rreth cështjeve të zemrës. Kush e di, mbase do të zbuloni diçka që nuk e keni ditur për veten!

Mënyra sesi i shohim gjërat rreth nesh tregon shumë për personalitetin tonë. Në quizin e mëposhtëm mund të zbuloni diçka që fshihet në nënvetëdijen tuaj rreth cështjeve të zemrës. Kush e di, mbase do të zbuloni diçka që nuk e keni ditur për veten!

Mos harroni se është thjesht një lojë, por le ta fillojmë!

Çfarë shikoni, një fytyrë apo pulë?

*Përgjigja*
Fytyrë
Ju e dini shumë mirë kë keni përballë kur shihni veten në pasqyrë. Kjo është ajo cka ju ndihmon më shumë në jetën tuaj private dhe të dashurisë, pasi ju e njihni veten nga jashtë edhe nga brenda. Ju jeni të sigurta për atë që kërkoni nga partneri.
Pulë
Ju mund të jeni të turpshëm ndonjëherë, por kjo ndodh vetëm kur harroni vlerat tuaja. Jeni të veçantë dhe sot, të jesh vetëvetja është një “aftësi”. Ju mund të jetoni shëndetshëm, duke mos pasur frikë dhe duke i treguar njerëzve të gjitha anët tuaja të fshehura, ose jo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *