Histori Dashurie

Jeni beqarë? Zbuloni se çfarë ju ka mbajtur deri tani larg dashurisë së vërtetë

Një test personaliteti mund të zbulojë shumë për karakterin tonë, madje edhe mënyrën se si i qasemi marrëdhënieve dhe dashurisë.

Teksa rritemi, ne mendojmë se marrëdhëniet romantike në jetën tonë do të kenë një rrugë të caktuar. Do të bëjmë disa njohje, do të ndahemi, do të jemi të trishtuar dhe në fund do të takojmë personin me të cilin do të kalojmë pjesën tjetër të jetës “Dhe ata jetuan të lumtur përgjithmonë”.

Megjithatë, e vërteta është se gjërat në marrëdhëniet tona ndërpersonale nuk janë gjithmonë aq të thjeshta. Mund të duken si gjëja më normale, por nuk janë. Edhe kur mendoni se marrëdhënia që keni për momentin është ideale për ju, diçka shumë e vogël mund të kthejë gjithçka përmbys dhe kështu një marrëdhënie përfundon pa e pritur as atë.

Ndonjëherë, në fakt, gjërat dhe situatat kthehen përmbys për shkak të jush, megjithëse askujt nuk i pëlqen të pranojë se janë pjesë e problemit. Nëse besoni se një karakteristikë e juaja po ju mban larg dashurisë së vërtetë, ndoshta iluzioni optik i mëposhtëm do t’ju ndihmojë të kuptoni më mirë veten.

Testi i mëposhtëm i personalitetit është krijuar për t’ju ndihmuar të zbuloni elementin e personalitetit tuaj që mund t’ju pengojë të krijoni marrëdhënien që dëshironi.

Shikoni foton dhe përqendrohuni në gjënë e parë që keni parë.


Nëse keni parë një zotëri me mjekër, atëherë e kaluara juaj është ajo që ju mban larg dashurisë. Eksperiencat tuaja të kaluara ju kanë mësuar shumë, por përqendroheni në ato që konsideroni gabime dhe në ato që ju lëndojnë, duke larguar kështu këdo që ju afrohet. Për të gjetur dashurinë e vërtetë duhet të jesh i hapur dhe mendjehapur. Lini vend në jetën tuaj për të renë dhe nga e vjetra mbani atë që ju bëri një person më të mirë.
Nëse keni parë dy zogj atëherë keni pritshmëri shumë të mëdha nga çdo marrëdhënie. Po, është padyshim mirë të kesh standarde dhe të mos i thuash “po” kujtdo që të kërkon një lidhje, por përpiqu të mos lejosh idealin tënd të të pengojë nga jeta. Nëse personi me të cilin keni rënë në dashuri nuk është saktësisht i njëjtë me personin që keni ëndërruar, nuk ka rëndësi. Lëreni veten të jetoni përvoja të reja, takoni njerëz të rinj.
Nëse keni parë malet, atëherë qëndrimi juaj i largët është pjesë e asaj që ju mban larg dashurisë së vërtetë. Ju dëshironi të lidheni emocionalisht me tjetrin, por psikika juaj e ‘lënduar’ nuk ju lejon. Merrni kohën tuaj, por mbani mend se marrëdhëniet nuk janë të lehta. Edhe nëse gjeni marrëdhënien ideale, do t’ju duhet të hapni zemrën në një moment, gjë që është e vështirë por e nevojshme për të mbajtur një marrëdhënie për një kohë të gjatë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *