Histori Dashurie

I dhuroi veshkën nënës së ish-të dashurës, ajo e ‘lë’ dhe martohet me dikë tjetër! Historia e mësuesit nga Meksika bëhet virale në rrjet

Dashuria nuk është gjithmonë reciproke, madje ka nga ato raste që përfundon dhimbshëm. Uziel Martínez është një nga ata njerëz. Mësuesi nga Meksika, bëri disa video, përmes së cilave ka rrëfyer historinë e tij të dhimbshme, e cila mori vëmendje dhe “preku” zemra e publikut. 

Dashuria nuk është gjithmonë reciproke, madje ka nga ato raste që përfundon dhimbshëm. Uziel Martínez është një nga ata njerëz. Mësuesi nga Meksika, bëri disa video, përmes së cilave ka rrëfyer historinë e tij të dhimbshme, e cila mori vëmendje dhe “preku” zemra e publikut. 

Ai u bë i njohur për zemrën e tij të “thyer” pasi tregoi se si i dhuroi veshkën nënës së ish-të dashurës së tij. Mirëpo, në vend që ta vlerësonte gjestin e tij “vetëmohues”, e dashura e la atë. Por duke se ajo nuk u mjaftua me kaq! Pasi vetëm disa janë më vonë ajo u martua me dikë tjetër.

Vazhdoni të ecni përpara dhe gjeni gruan e përsosur që ju vlerëson.”, ka qenë ky mesazhi i të riut për njerëzit që i dëgjuan historinë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *