Histori Islame

Historia me e bukur ne Bote! Historia e Profetit Jusuf a.s, mrekullite qe ndodhen!(VIDEO)

Historia me e bukur ne Bote! Historia e Profetit Jusuf a.s, mrekullite qe ndodhen!Jusufi, i biri i Ja’kubit, është pejgamber. Vëllezërit e kishin hedhur ne grope por e kishte shpëtuar Allahu, subhanehu ve teala.

Është i ndershëm dhe bir i te ndershmeve. Ishte shume i bukur dhe Allahu, subhanehu ve teala, e ruajti nga dredhitë e gruas se sundimtarit.

Allahu e dërgoi si pejgamber dhe ia dhuro begatinë e komentimit te ëndrrave dhe ia mundësoi te sundoje te toke. Thotë Allahu, subhanehu ve teala, “kështu (sikuse e shpëtuam nga bunari).

Ne i bëmë vend Jusufit në tokë (në Egjipt), e që t’ia mësojmë atij shpjegimin për disa ëndrra…” (Jusuf 21).
Shiko videon me poshte:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *