Histori private

Historia e dashurisë që tronditi Shqipërinë.

Ky ka qënë një nga postimet më të bujshme të vitit 2015 në Anabel. Një foto e thjeshtë e dy vajzave që përqafohen dhe ky mesazh I shkurtër.

“Përshëndetje Anabel… duam t’ju tregojmë dashurinë tonë të madhe. Sot bëjmë dy vjet që jemi bashkë. Jemi shumë të lumtura dhe po tregojmë që dashuria nuk njeh gjini”

Menjëherë, ky publikim u bë lajm në shumë media të Shqipërisë dhe Kosovës. Pavarësisht komenteve të shumta, Anabel edhe një herë tjetër bëri një hap më shumë në thyerjen e tabuve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *