Histori Dashurie

Dita e Valentinit, 73-vjeçarja amerikane tërheq vëmendjen, gjen dashurinë e vërtetë dhe publikon unazën: Nuk e prisja

Në një kohë kur të dashuruarit në mbarë botën po festojnë Shen Valentinin, një grua amerikane ka tërhequr të gjithë vëmendjen duke thënë se ka gjetur dashurinë e vërtetë në moshën 73-vjeçare.

Në një kohë kur të dashuruarit në mbarë botën po festojnë Shen Valentinin, një grua amerikane ka tërhequr të gjithë vëmendjen duke thënë se ka gjetur dashurinë e vërtetë në moshën 73-vjeçare.

“Dashuria nuk njeh moshë”, është e duhura për Carol Mack e cila pas 4 dekadash e martuar, u divorcua në moshën 70-vjeçare dhe pikërisht kur nuk e priste ajo gjeti dashurinë e vërtet.

“Jeta është kaq e çuditshme. Nuk e prisja të gjeja dashurinë e vërtet në moshën 73-vjeçare në mes të pandemisë! Dhe tani erdhi kjo….”, ka shkruar gruaja në rrejtet sociale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *