Histori Dashurie

Dashuria është në ajër! Përqafime dhe puthje në rrugët e Tiranës për ‘Shën Valentin’

Dashuria është në ajër! Me duar të shtrënguara, përqafime dhe puthje qytetarët kanë ecur në rrugët e Tiranës së zbukuruar.

Shën Valentini e gjeti Tiranën tonë nën rrezet e diellit dhe dashurisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *