Histori Islame

Cdoher Kur binte shi i ashpër, i dërguari (paqja dhe shpëtimi i Allahut qoftë mbi të) thoshte:

Kur binte shi i ashpër, i dërguari (paqja dhe shpëtimi i Allahut qoftë mbi të) thoshte:
“Allahume havailejna ve la alejna, Allahume alel ekerimi ve dharabi, ve butunil evdijeti,
ve menebiti shexher; Allahu ynë, le të bjerë shiu përreth nesh dhe jo mbi ne,
O Allah, (le të bjerë) mbi male e kodrina, mbi shtigjet e luginave dhe vendet ku rriten pemët). ” Transmeton Buhariu (1014).

Kur binte shi i ashpër, i dërguari (paqja dhe shpëtimi i Allahut qoftë mbi të) thoshte:
“Allahume havailejna ve la alejna, Allahume alel ekerimi ve dharabi, ve butunil evdijeti,
ve menebiti shexher; Allahu ynë, le të bjerë shiu përreth nesh dhe jo mbi ne,
O Allah, (le të bjerë) mbi male e kodrina, mbi shtigjet e luginave dhe vendet ku rriten pemët). ” Transmeton Buhariu (1014).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *