Histori Islame

Asnjëher Mos ngurro, cfarë do sëmundje që ke, lute Allahu me këtë lutje

Mos ngurro cfare do sëmundje që ke, lute Allahu mee këtë lutje

Mos ngurro cfare do sëmundje që ke, lute Allahu me këtë lutje

“Es-elu Allahe el Adhim, rabbel-arshi el adhim en jeshfijni.”
“I lutem Allahut të Madhërishëm, Zotit të Arshit (Fronit) madhështor, të më shërojë!”

(E përsërit shpesh).

Thuaje kete lutje me dhjetera here ose me qindra here me perkuushtim ,zemer e bindje dhe sherimi do vjen me lejen e Zotit te Madh.

Drejtohu atij qe ka krijuar semun djen dhe ilacin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *