Histori Dashurie

Ai nuk ju do sinqerisht? Nëse po bën këto veprime, më mirë ndahuni

Si do të ndiheshit nëse ju do merrnit guximin t’i thonit dikujt “Të dua” dhe ajo që do merrnin mbrapsht mund të ishte një “Faleminderit” apo një “Të dua” aspak e sinqertë…është një ndër moment që askush nuk do të donte ta përjetonte në jetë.

Si do të ndiheshit nëse ju do merrnit guximin t’i thonit dikujt “Të dua” dhe ajo që do merrnin mbrapsht mund të ishte një “Faleminderit” apo një “Të dua” aspak e sinqertë…është një ndër moment që askush nuk do të donte ta përjetonte në jetë.

Nisur nga kjo, Bright Sida na sjell disa këshilla se si të zbulojmë nëse personi që kemi në krah na do sinqerisht apo jo.

E shpreh shumë dashurinë në publik dhe jo kur jeni vetëm për vetëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *