Histori Islame

Një 78-vjeçare mban në krahë djalin e saj të paralizuar prej 60 vitesh.. 

Ata thonë se dashuria e nënes nuk e dëgjon arsyen dhe është e pamundur ta lëkundësh atë.Ka të vërteta në këtë deklaratë pasi kaq shumë nëna janë të gatshme të vënë jetën e tyre në linjë.

Vetëm për t’i sjellë lumturi fëmijës së tyre kur ai ose ajo ka nevojë për ndihmë.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

At se qfar bën kjo nën për djalin e saj është e mrekullueshme.Ajo e bart gjdo në krah birin e saj i cili është i paralizuar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *