Histori Islame

Me emer te Zotit po i behet qarja dhe kesaj familje 😊

Ne e kemi derguar nje ekip te stafit tone dhe e ka vizitu kete familje ne fshatin Qarr te Bujanovcit
Bamires, Zoti kurre mos ju humbte!” Shkruan Halil Kastrati në profilin e tij

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *