Histori Islame

Keto jane rastet kur Melekët luten për ty..!? Lutja e tyre eshte e Pranuar tek Allahu..!?

Melekët luten për ty në 8 raste:
1. Kur qëndron në safin e parë për namaz,
2. Kur qëndron ulur në xhami, pas namazi,
3.Kur viziton një të së’murë,
4. Kur viziton një vëlla për hirë të Allahut,
5. Kur lutesh për një vëlla në mospraninë e tij,

6. Kur u mëson njerëzve të mirën,
7. Kur shtrihesh të flesh me abdes,
8.Kur ha syfyr.

Allahu na bafte nga ata qe gjithmone jemi ne vepra te mira dhe me ato vepra qe Zoti eshte i kenaqur me to Jaa Rabb amin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *