Histori private

Dashuria me shikim të parë nuk ndodh, këtë e dinë të gjithë. Pse

Dashuria me shikim të parë nuk ndodh, këtë e dinë të gjithë. Pse, atëherë, violinisti i famshëm Oleg Ternov është kaq i etur për të njohur Svetlana? Pse nuk tërhiqet mënjanë kur merr vesh që ajo është e martuar? Pse po përpiqet ta mbrojë atë kur ngjarje të çuditshme dhe shumë të pakëndshme fillojnë të ndodhin përreth? Dhe pse nuk mund ta harrojë Svetlanën, megjithëse u ndanë, u ndanë përgjithmonë, përfundimisht dhe në mënyrë të pakthyeshme! Cfare eshte dashuria? Dhe çfarë duhet të bëni për të rënë në dashuri? A është e vërtetë që dashuria nuk është për diçka, por pavarësisht? Edhe pse, cili është ndryshimi? Cupid e di më mirë zemrat e kujt t’i lidhin. =) Alice Horn përjetoi një tronditje të rëndë në rininë e saj të hershme. Tani e tutje, jeta e saj i kushtohet një qëllimi – hakmarrjes. Duke u fshehur nën një emër të rremë, ajo fshehu shpirtin e saj nën maskën e cinizmit të ftohtë, vendosi një ndalim të ndjenjave të sinqerta njerëzore. Dhe dashurinë e konsideron si më të rrezikshmen prej tyre për veten… Por tani, në kampin e armiqve të Alisës, shfaqet një burrë, të cilin në thellësi të shpirtit ëndërron ta quajë mik. Rruga drejt besimit të ndërsjellë është komplekse dhe me gjemba. Në një roman romantik magjepsës të shkrimtarit të njohur anglez J. F. Singer, në një mënyrë paksa ekstravagante, tregon për jetën e shoqërisë së lartë të Britanisë së Madhe dhe Amerikës sot. Librat e mirë për dashurinë kryejnë një funksion të vështirë. Ata lehtësojnë stresin pas një dite të vështirë pune, i japin hapësirë ​​fantazisë, brohorisni dhe ndihmoni lexuesit të largohen nga realiteti, duke u zhytur në botën e marrëdhënieve ideale. Është mirë që lexuesit të kuptojnë mospërputhjet midis realitetit dhe asaj që shkruhet në romanet moderne.. Kjo është letërsi thjesht argëtuese që synon një kalim kohe të këndshme. Ju nuk duhet të kërkoni “princin mbi një kalë të bardhë”, shikoni më nga afër burrat që janë pranë nesh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *