Histori private

Histori të çmendura erotike +16 /Ja si e bëmë në makinë

7 histori të ndryshme të treguara nga 7 femra

Gjithnjë ka arsye që duhet të largohesh nga shtëpia për të bërë seks dhe duket se makinat janë një vend perfekt – një dhomë hoteli e vogël me rrota. Megjithatë është një eksperiencë e vështirë, pasi shpesh herë mund të lëndohesh ose të kapesh “mat” nga të tjerët. Këto janë 7 histori të ndryshme të treguara nga 7 femra:

1 – “Disa vite më parë, prindërit e të dashurit tim vendosën të iknin me pushime, kështu unë u drejtova menjëherë tek shtëpia e tij dhe vendosëm t’i ndryshonim pak gjërat e të bënim seks në makinë. Duke qenë se makina ime ishte e vogël vendosëm ta bënim tek makina e prindërve të tij. Por kur papritur shohim prindërit e tij të ktheheshin, pasi biletat e tyre ishin për fundjavën tjetër. Situatë shumë e sikletshme,” – Sophie, 24 vjeç.

2 – “Unë dhe i dashuri im dolëm në një shëtitore tregtare, por papritmas nuk prisnim dot për të bërë seks. Ne ecëm me makinë për në autostradë dhe parkuam diku në mes të askundit. Ai u ul te sedilja e pasagjerit dhe unë sipër tij. Por ndërkohë nuk e kishim dëgjuar një traktor që na ishte afruar dhe fermeri vazhdonte të na shikonte. Nuk u shkëmbye asnjë fjalë, por ne ikëm menjëherë. Që atëherë nuk kam bërë më seks në makinë,” – Katie, 32 vjeç.

3 – “ Unë dhe ai që tani është bashkëshorti im, kur ishim 19 vjeç, po qëndronim në makinë jashtë shtëpisë së tij, teksa unë i bëja seks oral. Në atë moment qeni i tij, erdhi menjëherë nga oborri tek dera e makinës duke lehur me të madhe, dhe nga frika unë përplasa kokën tek boria e makinës. Aq mjaftoi që prindërit e tij të dilnin jashtë shtëpisë,” – Rene, 26 vjeç

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *