Histori private

Për sa kohë dashuron me pastërti asgjë nuk është gabim të thuash gjëra romantike

  1. të shoh ty, e di se gjithçka tjetër do të rregullohet.
  2. Më pëlqen të vesh këmishat e tua sepse ato më kujtojnë aromen tende dhe më bëjnë të ndihem me e sigurt.
  3. Ti je personi i vetem me të cilin dua të kaloj aventura dhe eksperienca të reja.
  4. Kurdo që ecim së bashku, më pëlqen të mbaj shtrënguar dorën tënde të ngrohtë.
  5. E adhuroj tingullin e zërit tënd kur thua emrin tim.
  6. Zemra ime shpërthen me rrahje të pakontrollueshme sa herë që të kam pranë.
  7. ​​Kur të shoh ty, është pothuajse sikur të gjitha ëndrrat e mia të jenë realizuar.
  8. Meqë më trajton si një mbretëreshë, jam e gatshëm të të bëj ty mbretin tim.
  9. Dua të të bëj të ndihesh sikur ke fituar .
  10. Historia jonë e dashurisë është si një libër. Më pëlqen të lexoj përsëri e përsëri kapitujt e parë dhe mezi pres që të zbuloj se çfarë vjen më pas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *