Histori private

Kur një ndjenjë percepton të fshehtën, bota e padukshme bëhet e dukshme për të gjithë.

  1. Ik nga reja e zezë që të rrethon. Atëherë do të shohësh dritën tënde rrezatuese si hëna e plotë.
  2. Kur një ndjenjë percepton të fshehtën, bota e padukshme bëhet e dukshme për të gjithë.
  3. Pa dritën tënde, një luan i madh mbahet rob nga një lepur!
  4. Ka shumë njerëz me sy të hapur, zemrat e të cilëve janë të mbyllura. Çfarë shohin ata? Materie.
  5. I lë nevojat e trupit të zvogëlohen dhe vendimet e shpirtit të rriten. Zvogëlon atë që i jep fizikës sate. Syri shpirtëror do të fillojë të të hapet.
  6. Mos u ul  të presësh. Dil atje jashtë, ndjeje jetën. Prek diellin dhe zhytu në det.
  7. Një jetë pa dashuri nuk vlen. Mos pyesni veten se çfarë lloj dashurie duhet të kërkoni, shpirtërore apo materiale, hyjnore apo të zakonshme, lindore apo perëndimore. Ndarjet çojnë vetëm në më shumë ndarje. Dashuria nuk ka etiketa, nuk ka përkufizime. Është ajo që është, e pastër dhe e thjeshtë. Dashuria është uji i jetës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *