Histori private

a si bëra s** me kushërirat e mia, ma imponuan seksin me to por tani çdo dit më…

Dua të ndaj me ju një sekret që as vetë se besoj që kanë ndodhur këto gjëra. Por ja që jam në mes të 4 rrugëve dhe nuk di se nga ta nis e ku do përfundojë?

Gjithçka ka fillimin që në klasën 8 vjeçare, jam djalë i pashëm dhe kam pasë shumë eksperienca me femra sa edhe sot nuk e di sesa ka vajt numri, por ajo që vjen më pas është më e rëndësishme se të gjitha këto.

Gjatë gjimnazit u afrova shumë me 3 kushërirat e mia, i doja shumë i dua shumë, jemi moshara. Njëra nga kushërirat më propozoi tek dhoma ime, qante dhe më thoshte se më donte. U habita dhe nuk e pranova këtë gjë, por ajo nuk rreshti kurrë së ndjeri dashuri për mua. Dhe sa dolen telefonat e parë në 99 ajo filloi të më dërgonte mesazhe e të më shprehte dashurinë, dhe nuk dija ç`të bëja? Fillova shkollen e lartë, dhe ajo nuk mu nda, dhe kishte vite që më ndiqte.

Dhe i them pse je kaq e fiksuar me mua, dhe ajo u shpreh se ti i trajton femrat si princesha, prandaj ke kaq shumë e të vijnë mbrapa, se më kanë treguar vetë. Si të kanë treguar i them? PO ja më tregojnë se ti i trajton mirë si në jetën e përditshme por edhe në shtrat. Vërtetë kam pasë shumë, por spo arrija ta kuptoja se çfarë kërkonte nga unë.

Një natë pasi largohet e dashura ime, ajo më vjen e më futet në shtrat se ne jetonim në një shtëpi me qera se ishim studentë. Ishim bashkë me kushëriren, dhe vjen e më puth gjithandej, dhe s`po e besoja dot, kur filluam të putheshim. Nuk kam fjalë ta përshkruaj atë dashuri e eksitim që kam ndjerë. E lashë veten në dorë të ndjenjës, nuk i rezistoja dot ishte më e fortë se unë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *