Histori private

Të vdes për të dashuruar
Vdis, në këtë dashuri

Të vdes për të dashuruar

 Vdis, në këtë dashuri

Në qoftë se do të vdesësh në këtë dashuri

Shpirti yt do të ripërtërihet

Vdis, mos u frigo vdekjes, e asaj që veq dihet.

Në qoftë se do të vdesësh tek e përkohshmja

Do të bëhesh I përjetshëm

Vdis, thyej ata zingjirë

Që po të mbajnë të burgosur

Tek bota e lidhjeve

Vdis tek e pavdekshmja

Dhe do të bëhesh I përjetshëm.

Vdis, dilë jashtë nga kjo re,

Kur të lësh renë

Do të bëhesh si hëna e ndricuar

Vdis nga zhurma dhe brengat monotone

Të kësaj bote

Në heshtjen e dashurisë

Do ta gjesh shkëndijen e jetës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *