Histori private

Histori e fortë erotike +16 /Rrëfehet anxhrla: I hapa portën komshiut, por ai më hapi ….

Pa u matur fare unë zbulova kofshët e mia të trasha, dhe e pashë qe djali nuk po duronte më. Ai u afrua te porta ime dhe unë pa u menduar 2 herë e hapa portën. Ai u fut brenda, e futa në dhomën time, ai nuk duroi dot por ma ngriti fundin dhe futi brenda, unë ulërija nga qejfi, pasi bëmë seks të egër për 30 minuta ai u prish te gjoksi im.

U largua dhe i thashë që sa herë të dojë të vijë sërish, madje sonte e pres sërish pa durim përsëri sepse ishte shume i egër në shtrat, tamam si dua unë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *