Histori private

Seks me shefin apo me ish-in, shpjegimi i ëndrrave erotike

A e dini se në ëndrrat që kanë të bëjnë me seksin në të vërtetë nuk bëhet fjalë për të? Kur ëndërroni një takim seksual, truri juaj përpiqet për të ju drejtuar në disa ndjenja të tjera të komplikuara që i keni përjetuar. Më shpesh, ato ndjenja nuk janë të natyrës fizike. Nëse keni parë ëndrra në lidhje me seksin, posaçërisht ato të cilat janë të përsëritura, me të vërtetë keni nevojë për të zbuluar se cilat janë ato ndjenja.

Tradhtia

Shumë njerëz ëndërrojnë të jenë të pabesë ndaj partnerit të tyre. Kjo nuk do të thotë se jeni duke menduar për ndonjë aferë dhe nuk do të thotë që ju jeni të pakënaqur seksualisht. Kur tradhtoni në ëndrrat e tua, ajo zakonisht përfaqëson një tjetër mashtrim apo pandershmëri ndaj partnerit. Kjo mund të thotë që ju duhet të eksperimentoni në seks. Personi tjetër në ëndërr paraqet aktet e ndryshme seksuale që ju dëshironi të provoni, por jo domosdoshmërisht me një partner të ri, shkruan sot gazeta “Zëri”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *