Histori private Lajme

Kur një grua humb dinjitetin e saj: Një foto nga lindja që emocionoi miliona nëna

Fotoja që nëna e katër fëmijëve ka publikuar ka marrë më shumë se njëqind mijë pëlqime në një kohë të shkurtër dhe është shpërndarë mbi 50 mijë herë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *