Histori private

Кјо vogëlushe ka lindur pa duar, por din të ushqehet vetë dhe din të vizatoj…!!

Heroi i historisë së sotme është vajza Vasilena, e cila mësoi të bënte detyrat e shtëpisë pa ndihmën e duarve.

Vajza ka lindur me një patologji të rrallë, por në të njëjtën kohë ka një dëshirë, guxim dhe vendosmëri të madhe. Menjëherë pas lindjes së saj, nëna e saj e braktisi dhe u dërgua në një jetimore. Por brenda një muaji ajo u adoptua nga një çift i bukur nga Moska – Elmira dhe Chris Knutsensov.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *