Histori private

Histori erotike +16 /Shefi i burrit tim më mbushi…

Përshëndetje, dua të tregoj edhe unë historinë time, jo për tu hapur apo për të pastruar ndërgjegjen, por për të ditur më shumë reagimet tuaja.

Kisha goxha kohë që njihesha me Erin pronarin 30 vjeçar të burrit tim. Disa herë që kisha rastisur ta takoj atë në prani të burrit shikimet e tij ishin shumë provokuese, por unë nuk i jepja rëndësi. Një ditë në një drekë të organizuar nga Kompania për të gjithë punonjësit unë isha e ftuar sëbashku me bashkëshortin.

Unë dhe burri im ishim në të njëjtën tavolinë me pronarin e kompanisë, atë ditë në fak isha bërë kaq e mirë sa edhe burri atë ishte duke më thënë tërë kohës, unë qëllimisht kisha veshur një fustan të ngushtë që tregonte format dhe kishte dekoltenë e hapur. Sepse edhe pse jam 38 vjeçe për fatin tim të mirë gjenetikisht kam trashëguar një trup perfekt nga mamaja dhe tezja ime.

Shumë të pasme aspak celulit , gjoks të madh dhe nuk ishte hera e parë që bija shumë në sy për trupin time, disa herë më ka rastisur në rrugë të më shikojnë, por kurrë nuk ju kam kushtuar rëndësi. Eri ishte çun shumë i mbajtur dhe kishte një shikim mjaft provokues, gjithë darkën nuk mi ka ndarë sytë, mua filloj të më pëlqente, o zot thash me vete ç’po me ndodh kështu.

Disa here me këmbë ai më prekte edhe nga shalët, e unë nuk dija si të reagoja, të gjithë në tavolinë po më koplimentonin për pamjen time dhe gratë që ishin aty po me kërkonin llogari se ku isha rregulluar, pasi sipas tyre kisha dal një kukull e vërtetë. Ai herë pas here vinte buzën në gaz e në një moment më shkeli syrin.

Një momentë unë them aty në tavolinë, që dua të shkoj në tualet dhe burri im mblodhi supet duke thënë se nuk e di ku nodhet. Eri përfitoi nga ky rast dhe tha ta tregoj unë ku ndodhet më ndiq, pasi festa organizohej në oborrin e vilës së tij. Unë po e ndiqja atij po i shndrinin sytë. U afruam në banjo dhe ai më shtyu me forcë brenda dhe më puthi me zor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *