Histori private

Burrë i dashuruar apo burrë shumë xheloz? Si ta njihni me kohë dallimin

Ekziston dallim i madh midis dashurisë dhe xhelozisë

Në çdo lidhje një dozë e caktuar xhelozie është tërësisht normale dhe gjë e natyrshme. Mirëpo, atëherë kur ajo është e tepruar apo e pakontrolluar, ndodhin probleme të mëdha dhe me kalimin e kohës, kryesisht, vjen deri te ndarja.

Çdokush që tregon një dozë të madhe xhelozie, atë xhelozi përpiqet ta arsyetojë me të qenit i dashuruar.

Megjithatë, ekziston një dallim i madh midis të qenit i dashuruar dhe të qenit xhelozë, por edhe mënyrat që të dalloni kur është fjala për njërën dhe kur për tjetrën, transmeton Telegrafi.

Xhelozia: Ju do që gjatë gjithë kohës t’ju ketë vetëm për vete dhe hidhërohet kur shoqëroheni me të tjerët.
Dashuria: Ju do për veten, por e kupton që nuk mundet mu gjithherë të jeni vetëm e tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *