Lajme

Mos kaloni pa i uruar këto motra! Lindën në një trup të vetëm dhe nuk pranuan të ndahen, dy motrat siameze janë mësuese sot: Me vullnet të mirë të gjithë!

Mos kaloni pa i uruar këto motra! Lindën në një trup të vetëm dhe nuk pranuan të ndahen, dy motrat siameze janë mësuese sot: Me vullnet të mirë të gjithë!

Iindën në një trup të vetëm dhe nuk pranuan të nd ahen, dy motrat siameze janë mësuese sot: Me vullnet të mirë të gjithë punët arrihen…..!

Historia e Abby dhe Britanny është e jashtëzakonshme. Ato lindën si dy motra në një trup të vetëm. Dy binjaket kanë një histori aq të veçantë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *