Histori Islame

Ky është i vetmi namaz i cili falet me dy ruku në një rekat

Sadullah Bajrami lindi nê vitin 1973 në Kumanovë, Maqedonia e Veriut. U rrit në fshatin Opajë, kështu që e përfundojë shkollën fillore me suksese.

Pas shkollës së fillore, e morri guximin dhe qysh prej moshës 15 vjeqar e la familjën e tij dhe të afërmit e tij dhe udhtojë në Turqi në qytetin Bursa, ku atje kishte disa nga të afërmit që jetojshin dhe punojshin atje.

Duke mos kaluar një kohë e gjatë dhe njëkohësisht duke e kërkuar, diturinë e shëndoshë për ta mësuar një ndër temave më interesante dhe ajo është feja islame, e bëri plan të vazhdojë dhe të udhtojë në Sham apo në shtetitin e sodit Sirinë.

Ky është i vetmi namaz i cili falet me dy ruku në një rekat | Hoxhë Sadullah Bajrami

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *