Lajme

Aktori Shqiptar: Rrogat Tona Si Veza E Zier, E Qëron 15 Minuta E Ha Për Tre Sekonda.

Aktori i njohur nga Kosova, Fatmir Spahiu ka ironizuar pagat, të cilat i ka krahasuar me vezët e ziera.

“Rrogat në Kosovë janë pak a shumë si veza e zier.

E qëron 15 minuta, e han per 3 sekonda.”, ka shkruar aktori në ‘Facebook’, ku ka marrë komente të shumta dhe nga më të ndryshmet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *