Histori private Lajme

Solli në jetë binjakë por i thanë se djali i lindi i pajetë, pasi e mbajti në krah ndodh mrekullia: Zoti bën mirë!

Këta prindër përjetuan atë që mund të quhet mrekulli e jetës. Ndërsa qëllimi i tyre i vetëm ishte t’i jepnin la mtumirë foshnjës së tyre që për fat të keq mendohej se lindi pa jetë. Ata janë dëshmitarë të kthimit të tij në JETË. Një histori që tregon LU ftën e kësaj foshnje të lindur para kohe për t’u kthyer nga bota tjetër.

Xhemi, djali i lindur para kohe u kthye në jetë pasi mjeku u tha prindërve të tij se ai kishte lindur i pajetë.

Kate Ogg mezi po priste lindjen e binjakëve të saj. Sidoqoftë, Jamie dhe Emily kanë lindur para kohe në 27 javë. Ndërsa djali i vogël u shpall i pajetë nga personeli mjekësor kur lindi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *