Histori private Lajme

Niseni ditën me seks, do të dukeni më të rinj

Nuk mund të mohohet se një nga pjesët më të mira të mëngjesit, është pirja e kafesë së freskët. Por ekziston edhe një tjetër mënyrë e shkëlqyer për të nisur ditën tuaj – dhe ai është seksi në mëngjes.

Seksi i mëngjesit ju ndihmon të lehtësoni ditën tuaj të punës. Mund të rrisë nivelet e energjisë dhe të lehtësojë stresin. Të pasurit e një orgazme padyshim përmirëson disponimin tuaj. Dhe, mbi të gjitha, ju lidheni me partnerin tuaj.

Nuk ka asnjë arsye pse të mos e përfshini seksin e mëngjesit në orarin tuaj të përditshëm, shkruan Healthline, transmeton Klankosova.tv.

Lexoni më poshtë 9 përfitime të pabesueshme që vijnë nga seksi i mëngjesit:

Trupi juaj është i përgatitur dhe gati për të shkuar

Ai do të zgjasë më gjatë

Lëshon “hormonin e përqafimit”

Është një qetësues i stresit

Lëshon endorfinë

Llogaritet si një stërvitje

Është mirë për trurin tuaj

Rrit sistemin tuaj imunitar

Mund t’ju ndihmojë të dukeni më të rinj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *