Lajme

Heroi i panjohur u hσdh nga 25 metra lart në ujë dhe shpëtoi foshnjen që rα nga makina…

Heroi i panjohur u hσdh nga 25 metra lart në ujë dhe shpëtoi foshnjen që rα nga makina…

Vajza 23-muajshe e cila rrëshqiti nga një makinë dhe ra në ujë nga një urë mbi 25 m lart të dielën, pas një përplasjeje të shumë automjeteve në Ocean City, Maryland.

Tetë persona u dërguan në spitale të dielën pasi përplasja në urën Route 90 bëri që një makinë të mbetej sipër parmakëve, thanë autoritetet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *