Histori private

Ai është i zënë me punë, ligjërata dhe studime, prandaj nuk ka kohë te mjaftueshme për seks. Ne te vërtetë, ne kemi

U martova për Luiin para gjashtë muajsh, e meqë ai ende është student, ne u vendosëm te babai i saj, Ragipi. Punoj si sekretareshë, ne mënyre që te bëj një ndihmesë financiare, derisa Luii studion dhe punon ne gjysmë orari. Ai është i zënë me punë, ligjërata dhe studime, prandaj nuk ka kohë te mjaftueshme për seks. Ne te vërtetë, ne kemi bërë shumë me tepër dashuri para martesës, se sa që tani e bëjmë këtë prej se u martu-am. Pô jua rrëfej këtë ne mSnyre që ju ta paramendoni pamjen lid-hur me atë se si jam ndier e lënd-uar kur une qëndroja me orë te tëra vetëm me babain shumë tërheqës te Luiit. Ai është rreth 50 vjeçar, por askush nuk mund t’ia jep kaq shumë vite. Për nga pamja ai i ngjan shumë Paul Newmanit. Ai është shumë i koncentruar me vështrimet e veta ndaj meje dhe përjeton kënaqësi dukc me shikuar se si skuqem, e sidomos kur djalin nuk e ka ne shtëpi. Këtë gjë kurrë nuk ia kam përmendur Luiit, sepse nuk kisha lidhje se si do te kishte mundur ta priste këtë lajm. Mendoj se arsyeja tjetër e ruajtjes se fshehtësisë sime ishte ajo se ndihesha ngapak fajtore për shkak te asaj se une ndjeja njëfarë kënaqësie ne vëmendjen e tij. E gjithë çështja ne fillim ishte krejt e virgjër. Krejt kjo kishte te bënte me prekje verbale e tek mëpastaj edhe me disa te rrahura te pëllëmbave te tij nëpër kukat e mi. E pastaj, ne tërë çështjen u kyç edhe Lida. Babai i Luiit me te kaloi rreth një muaj, e pastaj një dite e solli ne shtëpi. As nuk është e nevojshme te them se sa shumë isha e shokuar kur e kuptova se ajo ishte vetëm një apo dy vjet para meje. Ragipi e prezentoi atë, e pastaj e coi ne dhomën e tij te fjetjes. Burri im ishte ne punë, kështu që une nuk kisha ç’të bëja: qëndroja aty dhe i dëgjoja frymëmarrjet e thella përplot epshe te cilat vinin nga dhoma e vjehrrit tim. Ata ishin ne vlugun me te madh te seksit kur une hapërova nëpër koridor për te shkuar ne banjo. Duke kaluar pranë dhomës se fjetjes se Ragipit, une arrita te kuptoja pothuajse çdo fjalë që e flisnin dashnorët e përndezur. Me vjen turp që ta prarioj, por une e vendosa veshin ne derën e hollë si letër dhe fillova që te dëgjoja. Zemra me rrahte sikur çekan, kurse pidhi me kallej gjithnjë e me shumë. Ne momentin kur ajo e luste Ragipin që ta qinte, dora ime rrëshqiti nëpër stomak, nën brekë dhe gishtat e mi filluan që te futeshin ne pidhin tim te përflakur për qirje. Ne momentin kur Lida filloi që te bërtiste, që te derdhej, une iu bashkangjita ne orgazmin i cili totalisht me dobësoi dhe mbeta aq e paaftë, sa që mezi arrita që te largohesha nga aty para se ata te me zinin ne situatë te pakënd-shme. Dhjetë minuta me vonë Lida u gjend ne dhomën e ndejës dhe u ul përballë meje. – Ragipi vendosi që te kotet pak – tha para se une te arrija që t’i parashtroja ndonjë pyetje. – Pô, ai punon shumë ashpër – iu përgjigja. – Kjo nuk është e vetmja gjë që tek ai është e ashpër – ma priti Lida. Une u skuqa, e ajo e vendosi dorën ndërmjet këmbëve. – Ai është i hatashëm dhe i ashpër, sa që tërë ditën do te me djegë pidhi – me sulmoi edhe një hère. Une zakonisht nuk e dua një lloj te tille te bisedës, por kësaj hère ishte disi me ndryshe. Fjalët e saja me kallën tërësisht. Bile edhe përjetova kënaqësi duke e shikuar se si i fërkonte kofshët njërën për tjetrën. Me kruhej pidhi sikur atje ne brendi te me hante diçka. – Mos me thuaj se je ende e kallur – depërtoi thek-shëm zëri i Ragipit derisa hyri ne atë hapësirë dhe u ul ne pjesën anësorc te foteles ne te cilën qëndronte e ulur Lida. U ul ashtu që une mund te shihja një pamje te mire nën peshqirin i, cili ishte i mbështjellur.Provova që t’i largoja sytë nga aty, por vështirë. Aq shumë u kalla kur ia pash karin se si ngritej ne madhësi te plotë, sa që mund te derdhesha ne çdo moment ne brekë. Mezi gjeta force që te ngritesha dhe shkova ne kuzhinë për t’i pastruar enët. Nuk kam qëndruar aty as pesë minuta kur përsëri dëgjova klithmat e Lidës. Dera e kuzhinës ishte e hapur tamam aq sa me ishte e nevojshme që te shikoja se ç’po ndodhte atje, ne dhomën e ndejës. Nuk mund t’u besoja syve te mi. Vjehrri im tërheqës ende qëndronte ne pjesën anësore te foteles, por tani peshqiri me te cilin ishte i mbështjellur, kishte rêne ne podium, e kari i tij ishte ne ereksion te plotë. Lida ishte gjunjëzuar ndërmjet këmbëve te tij dhe ia lëpinte sikur te ishte ndonjë lëpiskë e madhe. U mbështeta për derën pak te hapur dhe për hère te dytë ne intervalin kohor prej me pak se një orësh, e futa dorën nën brekë. Kur e preka klitorisin tim te gufuar, shkëndijat e kënaqësisë filluan që te fluturonin nga trupi im dhe te zhbironin pa përmbajtësi. Isha gati për t’u derdhur, por e prita Ragipin. Prita që ai te ngritej, që spermën e tij ta zbrazte ne gojën e Lidës. Që t’ia stërpikte fytin dhe fytyrën. Dhe tek atëherë une i lejova vêtes që te eksplodoja dhe aie ne një orgazëm te tille çfarë kurrënjëherë me pare nuk kam përjetuar ne jetën tirne rinore. Ishte tepër i fuqishëm. Arrita disi deri te lavapjata për te vazhduar se pas-Iruari enët, por aspak nuk isha e vetëdijshme lidhur me atë se sa zgjati. Isha duke i fshirë enët kur Ragipi hyri ne kuzhinë dhe me tha se duhej te shkonte për ta për-cjellë Lidën deri ne shtëpi. Une i pohova me kokë, e ai u përkul që te me puthte ne faqe. Ne mënyre automatike une e ktheva kokën dhe buzët tona u takuan. Pidhi m’u shtangua, sepse edhe me tutje ishte valë i nxehtë dhe un

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *