Histori Islame

Nëna nuk mundi të lindte natyrshëm, sepse bebet ishin të kapura fort përdore dhe mjekët bëjnë atë që është…

Nëna nuk mundi të lindte natyrshëm, sepse bebet ishin të kapura fort përdore dhe mjekët bëjnë atë që është…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *