Histori private

Kerkoi ta fusnin ne va.rr te gjall, shikoni se cfare i ndodhi ketij njeriu pas 72 oresh..

Kureshtja mund të të shpije deri në çmendi, e që kur ta lexoni këtë rast, është vërtetë çm’enduria më e madhe e bërë deri tani,

John Edwards, i cili ishte i njohur ndër nark;omanët dhe alko;olistët më të mëdhenj , e që sot përmes shumë lutjeve dhe këshillave mundohet t’iu ndihmojë njerëzve, vendosi të kalojë 3 ditë nën tokë,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *