Histori private

Histori erotike: Në Ulqin kam bërë seksin më të mirë të jetës time

Ishte verë dhe vendosëm të shkonim me dy shoqe në pushim në Ulqin, së paku të rrezitemi në det… Nuk kishim asnjë shok me vete dhe mendonim të bënim ndonjë shok. Meqenëse nuk kishim rezervuar ndonjë hotel, vendosëm të vendosemi në një shtëpi private. Kur po shikonim një shtëpi, ishte një njeri i shtrirë nën një hije në oborrin e tij. Ishte i nxirë ngjyrë kafe, i gjatë, i bukur dhe unë e pyeta se a mund të na ndihmoj të gjenim banesë. Na ftoi të banonim te ai. Meqë kishte shtëpi të bukur dhe vetë ishte i bukur, edhe nuk e refuzuam. Dëshironim të vendoseshim të tria në një dhomë, por dhomat ishin të vogla, kështu që dy shoqet e mia në një dhomë, kurse unë vetëm në dhomë tjetër…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *