Histori private

Nuk kam kushte te mira, dua te shikoi fatin per punen time kam studjuar tani jam dhe pa shtepi jam 38 vjeqar nga fshati L.

Deri më tani, ju jeni përpjekur me zell për punësim dhe gjetje të një pune të mirë, por nuk keni pasur atë dëshirë dhe nuk keni mundur të keni shumë rezultate edhe nëse do të kishit. Kishte shumë konkurrentë më të fortë se ju dhe shumë herë qëllimet e planifikuara ishin shkëputur dhe dekurajuar. Megjithatë, ju keni përmirësuar me zell dhe i keni rritur aftësitë tuaja hap pas hapi. Por aktualisht po ndjeni se diçka mungon dhe për të arritur ëndrrat tuaja besoni se ka më shumë gjëra që duhen plotësuar. Dhe kjo tregon se gjatë punës dhe studimit në të kaluarën ka pasur vështirësi dhe vështirësi të ndryshme. Ka pasur shumë raste kur hoqe dorë në mes dhe qëllimet e tua janë thyer për shkak të stresit që vinin nga marrëdhëniet me njerëzit dhe pengesat e ndryshme që vinin papritur dhe dëshirat tuaja nuk ishin mjaft të forta. Hëna Arcana nënkupton një person që bën përpjekje të besueshme, por nuk është në gjendje ta shikojë veten realisht. Prandaj është e nevojshme të përkufizohet saktë realiteti i vetvetes dhe të kuptohet se në cilën gjendje janë aktualisht për t’u përgatitur për punësimin e ardhshëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *