Histori private

Na ka hyr ne mes nje vajze e cila ka qef te kaloi me burra te Martuara, kam frik se me ndan nga burri

Ju dëshironi të keni një marrëdhënie të mirë me gjenin e kundërt dhe të keni një frymëmarrje të mirë për të marrë synimin në jetën tuaj. Ju dëshironi të keni një marrëdhënie që të gjithë të bëjnë komplimente dhe të thonë se ju të dy jeni çifti perfekt. Prandaj këtu nuk mundë të bëj askush asgjë sepse Ju dëshironi partnerin që mund të plotësojë pikat tuaja të forta dhe të dobëta. Ju të dy keni një dashuri të thellë për njëri-tjetrin, por ju nuk dëshironi të jeni shumë racionalë apo emocionalë. Disa herë ju dëshironi të kontrolloni lakminë tuaj dhe të jepni një ndikim të fortë tek njëri-tjetri. TEMPERANCE Arcana është një kartë që do të thotë ekuilibër, stabilitet dhe harmoni. Do të thotë që nuk doni të keni ulje-ngritje në marrëdhënien tuaj dhe nuk ju pëlqen dashuria aventureske apo dashuria e rrezikshme. Ju dëshironi të rritni dashurinë me të dashurin tuaj duke pasur mirësjellje për t’u kujdesur për njëri-tjetrin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *