Histori private

Jam 35 vjeqare Dua ta di Cili është stili im i dashurisë apo romancës

Në romancë, sipas analizave tona, meshkujt zakonisht ju pëlqejnë me shikim të parë. Nëse ata fitojnë zemrën tuaj, një romancë zhvillohet shpejt, por nuk zgjat, sepse është e vështirë të ruash të njëjtin nivel pasioni nga fillimi në fund. Në përgjithësi, ju bëni një përshtypje të mirë të parë sepse jeni simpatik dhe i aftë, por me kalimin e kohës pasioni juaj zëvendësohet nga lufta. Ju jeni shpesh të admiruar, por nuk jeni të kënaqur me atë që keni dhe partneri juaj mund të jetë shumë ngjitës nëse doni të ndaheni. Prandaj, nëse jeni ende duke pritur për një romancë të mirë, përpiquni të fshehni bukurinë tuaj të jashtme në mënyrë që të gjeni dashnorë më të sinqertë dhe të përshtatshëm që nuk tërhiqen vetëm nga pamja juaj. Atëherë romanca e vërtetë do të vijë në rrugën tuaj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *