Histori private

Gjëra befasuese që mund të tregojë sinastria për marrëdhënien tuaj

A jemi në përputhje me dikë që na pëlqen? Zakonisht, kur i drejtohemi astrologjisë për një përgjigje – ne shkojmë te përputhshmëria e Shenjave të Diellit. Për shembull, shenjat e ajrit (Binjakët, Peshorja dhe Ujori) dhe shenjat e Zjarrit (Dashi, Luani dhe Shigjetari) shkojnë mirë së bashku. Shenjat e ajrit mund të nxisin shenjat e zjarrit me ide të shkëlqyera dhe stimulim intelektual, ndërsa shenjat e zjarrit ndihmojnë në lëvizjen e energjisë mendore të shenjave të ajrit. Ndërsa këto krahasime janë të besueshme dhe të vërteta, megjithatë, ato janë shumë të përgjithshme. Kjo është ajo ku Synastry (më e njohur si arti i Marrëdhënieve Astrologjike) vjen në ndihmë. Në këtë mënyrë, ju mund të keni një pasqyrë të detajuar dhe të saktë në nivelin e përputhshmërisë me partnerin tuaj të mundshëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *